Zaterdag 20 april 2024                  RIA-W-HBC”22                               8-1 ( rust 5-0)

Toeschouwers: 43

Wederom was het toeschouwersaantal voor deze wedstrijd zeer teleurstellend. We geraken maar niet boven de 50 en dat scheelt toch kantine inkomsten. En dat terwijl vanmiddag die bezoekers, die er wel waren getrakteerd werden op 9 doelpunten, waaronder enkele fraaie.

Wat een contrast in beleving en enige compassie met Steve Kesteleijn (onze voormalige verdediger en nu trainer van HBC) was wel op zijn plaats. Waar wij bij hoge uitzondering vandaag Stijn moesten missen, had hij een speler op zijn absentielijst staan die naast zijn vrouw moest fietsen bij de Marathon van Zeeuws Vlaanderen. Toen Ria ook nog erg snel scoorde via Mike, was er van een spannende strijd helaas geen sprake. De score werd regelmatig opgevoerd en naast Mike scoorden Jordi Maas , Samet ieder 2x terwijl ook Servan en Lars (zijn  eerste voor het eerste) een goaltje meepikten.

Jammer was het dat Dimitri, die het zeer verdienstelijk deed als goalie, toch een tegendoelpunt moest slikken. Door de andere uitslagen vandaag is de titel zo goed als voor IJzendijke, maar heeft Ria-W de 2de plaats voor het grijpen.

Dat betekent in elk geval een thuiswedstrijd als eerste obstakel in de nacompetitie. Anderzijds is deelname aan de eindronde nog helemaal niet zeker. Maar we rekenen er wel op hoor, mannen.